Advanced Zeefdruk Set Textiel A3+

Beschrijving

De zeefdruk Advanced Set voor het kleine zeefdrukatelier

De set voor degenen die meteen professioneel aan de slag willen.

De zeefdruk Advanced Set is ontworpen voor gebruikers die zeefdruk niet alleen als hobby hebben, maar comfortabel, commercieel zeefdrukken willen produceren, zelfs in de kleinste ruimte. Deze set hebben we rondom de druktafel HyprPress 100 incl. belichtings module samengesteld. Hiermee kun je jouw zeef zelf belichten en zeefdrukken op textiel, papier en karton creren.

Voor wie is de Advanced Set geschikt

Voor iedereen die meer dan alleen eenkleurige prints op textiel wil afdrukken. Met deze zeefdrukmachine, gemaakt van staal, kunnen ook andere materialen, tot een profieldikte van 1.5 cm worden afgedrukt. De drukarm van het apparaat kun je hiervoor eenvoudig in hoogte verstellen.

Hoe werkt de zeefdruk?

Onze uitgebreide zeefdrukhandleiding laat je het zeefdrukproces zien van belichting tot afdruk. Met de apparatuur uit deze set kun je meteen aan de slag gaan. De set is ontworpen voor het afdrukken van ontwerpen in n kleur. Je kunt echter ook meerkleurige prints bedrukken in kleine hoeveelheden. Span gewoon een ander raam in de druktafel en print de volgende kleur.

Het complete zorgeloze pakket

Met dit pakket kunnen de zeefdrukramen eenvoudig direct worden belicht op de druktafel zelf. Ook ideaal voor kleine winkels die al flex en flock afdrukken of transfers voor t-shirts aanbieden. Om een lang verhaal kort te maken: in deze set is alles inbegrepen om professionele zeefdrukken te produceren, zelf in de kleinste ruimte.

Uitbreidingsmogelijkheden

De druktafel kan worden uitgerust met verschillende platen voor verschillende toepassingen. Dus we kunnen extra platen leveren voor het drukken op kindershirts, jassen en zelfs een vacumplaat voor het afdrukken op papier. Daarnaast kan de druktafel ook worden uitgerust met aanzienlijk grotere ramen. Ook het afdrukken tot een A2-formaat is geen probleem.

Conclusie: De Advanced Set is een goede keuze als het gaat om het produceren van eenkleurige zeefdrukken. De druktafel kan worden uitgerust met verschillende drukplaten en maakt printen op verschillende materialen mogelijk.

Inhoud:
Hoeveelheid Artikel
1 Zeefdrukmachine HyprPress 100
1 belichter HyprPress 100

Accessoires
1 Zeefdrukraam A3 Aluminium 54T
1 Holrakel 35 cm voor A4 en A3 zeefdrukramen
1 Zeefdruk rakel 33 cm voor A3 zeefdrukramen
1 Remover spons
5 Houten spatel
1 Gele lamp
1 Zeeftape
10 Films of inkjetprinters A3
1 Rollenlijml
1 Spacer A3
1 Acylglasplaat voor de belichting A3

Chemie
1 Ontvetter 500ml
1 Remover 500ml
1 Foto emulsie Easy Blue 240g
1 Zeefdrukinkt HyprPrint TEXPRO Zwart 250ml
1 Zeefdrukinkt HyprPrint TEXPRO wit 250ml
1 HyprPrint TEXPRO Verharder, 25ml
1 Bio Zeefreiniger 500ml

Informatie HyprPress 100 druktafel:

  • Maximale drukoppervlak: A3 (ten minste 45 cm x 50 cm)
  • Totale grootte tafel: 90 cm x 45 cm
  • Grootte van de tafelplaat: 45 cm x 50 cm
  • Hoogte met ramen: ca. 68 cm
  • Gewicht: ongeveer 9 kg
359,00 € 329,00 €
U bespaart 30€ (8%) incl.19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Direct beschikbaar

Snelle verzending. We dispatch several times a day.
Veiligheid eerst. Veel verschillende, veilige betaalmethoden.

  • Artikelnummer: 2060
  • Verzendgewicht: 16,67 kg
  • In de aanbieding sinds: 10.09.2018
Klanten kochten hierbij de volgende producten
1. Zeefdrukraam A3 Aluminium 54T

Het zeefdrukraam met 54T zeefdrukgaas is onze bestseller, want met dit zeefdrukraam voor textieldruk kun je erg donker (zelfs zwart) textiel, maar ook licht textiel heel goed bedrukken. De 54T is onze all-rounder die geschikt is voor iedereen die gelijkmatig wil afdrukken op zowel licht als donker textiel. Het raam is geschikt voor alle inktsystemen. Dit formaat heeft een bruikbaar zeefoppervlak van 35 cm x 48 cm. Het raamprofiel is 3 cm breed en 2.5 cm hoog. De grootte van dit zeefraam geeft voldoende ruimte binnenin de zeef voor een DIN A3 afdruk, zonder dat dit problemen geeft met de rakel.

2. Zeefdrukraam DIN A4 + Aluminium 54T

DIN A4 + zeefdrukraam uit aluminium voor zeefdrukken op verschillende materialen. Dit raam is met 54T zeefdrukgaas bedekt. Het gaas is met de weefsellijm KIWO stevig vastgehecht op het zeefdrukraam waardoor een continue, gelijke zeefspanning wordt bereikt. Het 54T A4 aluminium raam is onze bestseller, want met dit zeefdrukraam voor textieldruk kun je erg donker (zelfs zwart) textiel, maar ook heel goed licht textiel bedrukken. De 54T is onze all-rounder die geschikt is voor iedereen die wil afdrukken op zowel licht als donker textiel. Het raam is geschikt voor alle inktsystemen. Maat binnen: 37cm x 29cm Maat buiten: 43cm x 35cm Profiel: 2,4cm H x 2cm W

3. Zeefdruk Laser Folies A4 10 stuk

Zeefdruk Laser Folies A4

4. HyprPrint TEXPRO CMYK-Set 250ml

Zeefdrukinkt HyprPrint TEXPRO Dekkende zeefdruktinkt op waterbasis voor textiel van katoen (ook gemengde vezels) en synthetische stoffen Kleurtint: HyprPrint TEXPRO CMYK-set Eigenschappen: Op waterbasis, eenvoudig te reinigen met Bio zeefreiniger Houdt de zeef lang open zonder retarder Hitte-fixering mogelijk door strijken (of met de oven, stroomdroger, transferpers) Vrij van schadelijke stoffen, veganistisch en volgens Oeko-Tex Standard 100 geproduceerd. Groot kleurassortiment met 30 kleuren en twee basis-zeefdruk pasta's Richtlijnen voor het afdrukken: Voor textieldruk met zeefdrukgaas 32T tot 120T. Witte kleur 32T-54T. Met water te verdunnen tot 10% Rakel hardheid: 60-75 Shore Dekking van de afzonderlijke kleur Sommige kleuren hebben een lagere dekking. Dit geldt met name voor alle kleuren die geen hoeveelheid wit bevatten. De neon kleuren en CMYK-kleuren hebben een lagere dekking en geven alleen op witte stoffen een optimaal effect. Bij het afdrukken op donkere stoffen met neon kleuren moet er vooraf eerst een witte ondergrond worden bedrukt. Deze ondergrond kan vervolgens overdrukt worden met neon kleuren. Alle andere kleuren kunnen meerdere keren overdrukt worden tot de gewenste dekking is bereikt. Zeefdruk op synthetische vezels (polyester) Bij het afdrukken op polyesterweefsel kan een sublimatie-effect optreden. Dit uit zich door het uitlopen van de textielkleur van het polyester in de inkt door het verwarmen. Om dit te voorkomen, wordt een zwarte sublimatieblocker gebruikt die vooral als een grenslaag gedrukt wordt. Dit moet ook gebruikt worden bij de productie van zeefdruktransfers voor de transfer op polyester stoffen. De grenslaag wordt dan als laatste laag afgedrukt. Drogen Voor een goede wasbestendigheid moet de verf indirect gedroogd worden bij 150 C. Het is gebruikelijk om de kleur met een tussendroger of droogtunnel te fixeren. Voor thuisgebruik, is een haardroger, hetelucht fhn of een transferpers geschikt. Na het drogen van de kleur kunt u het ook strijken. Wij bieden ook een verharder/ fixatie-product aan dat de wasbestendigheid van de prints aanzienlijk verbeterd en het luchtdrogen versneld. Alle kleuren kunnen als n-component onmiddellijk gedrukt en gemengd worden. Houdbaarheid is minimaal 1 jaar. Wij kunnen niet garanderen dat de kleur zonder verharder / katalysator zich hecht op alle textiel. Als de afdrukken na een wasbeurt bij 40 C niet houden, meng dan 1-3% van de verharder met de inkt afhankelijk van het gewicht.

5. Zeefdrukraam A3 Aluminium 100T

Het fijne 100T gaas in deze raam is bijzonder geschikt voor het bedrukken van papier, karton maar ook van andere materialen zoals hout, metaal en kunststoffen. Het raam kan voor de belichting bedekt worden met alle foto-emulsies. Het 120T zeefgaas is geel gekleurd om belichting van onderaf te voorkomen. Dit formaat heeft een bruikbaar zeefoppervlak van 35 cm x 48 cm. Het raamprofiel is 3 cm breed en 2.5 cm hoog. De grootte van dit zeefraam geeft voldoende ruimte binnenin de zeef voor een DIN A3 afdruk, zonder dat dit problemen geeft met de rakel.

6. HyprPrint TEXPRO rood 250ml

Zeefdrukinkt HyprPrint TEXPRO Dekkende zeefdruktinkt op waterbasis voor textiel van katoen (ook gemengde vezels) en synthetische stoffen Kleurtint: Rood Eigenschappen: Hoge dekking door zeer hoge pigmentatie Op waterbasis, eenvoudig te reinigen met Bio zeefreiniger Houdt de zeef lang open zonder retarder Hitte-fixering mogelijk door strijken (of met de oven, stroomdroger, transferpers) Vrij van schadelijke stoffen, veganistisch en volgens Oeko-Tex Standard 100 geproduceerd. Groot kleurassortiment met 30 kleuren en twee basis-zeefdruk pasta's Richtlijnen voor het afdrukken: Voor textieldruk met zeefdrukgaas 32T tot 120T. Witte kleur 32T-54T. Met water te verdunnen tot 10% Rakel hardheid: 60-75 Shore Dekking van de afzonderlijke kleur Sommige kleuren hebben een lagere dekking. Dit geldt met name voor alle kleuren die geen hoeveelheid wit bevatten. De neon kleuren en CMYK-kleuren hebben een lagere dekking en geven alleen op witte stoffen een optimaal effect. Bij het afdrukken op donkere stoffen met neon kleuren moet er vooraf eerst een witte ondergrond worden bedrukt. Deze ondergrond kan vervolgens overdrukt worden met neon kleuren. Alle andere kleuren kunnen meerdere keren overdrukt worden tot de gewenste dekking is bereikt. Zeefdruk op synthetische vezels (polyester) Bij het afdrukken op polyesterweefsel kan een sublimatie-effect optreden. Dit uit zich door het uitlopen van de textielkleur van het polyester in de inkt door het verwarmen. Om dit te voorkomen, wordt een zwarte sublimatieblocker gebruikt die vooral als een grenslaag gedrukt wordt. Dit moet ook gebruikt worden bij de productie van zeefdruktransfers voor de transfer op polyester stoffen. De grenslaag wordt dan als laatste laag afgedrukt. Drogen Voor een goede wasbestendigheid moet de verf indirect gedroogd worden bij 150 C. Het is gebruikelijk om de kleur met een tussendroger of droogtunnel te fixeren. Voor thuisgebruik, is een haardroger, hetelucht fhn of een transferpers geschikt. Na het drogen van de kleur kunt u het ook strijken. Wij bieden ook een verharder/ fixatie-product aan dat de wasbestendigheid van de prints aanzienlijk verbeterd en het luchtdrogen versneld. Alle kleuren kunnen als n-component onmiddellijk gedrukt en gemengd worden. Houdbaarheid is minimaal 1 jaar. Wij kunnen niet garanderen dat de kleur zonder verharder / katalysator zich hecht op alle textiel. Als de afdrukken na een wasbeurt bij 40 C niet houden, meng dan 1-3% van de verharder met de inkt afhankelijk van het gewicht.