Zeefdruk Set 4 Kleuren Textieldruk

Beschrijving

De gloednieuwe zeefdruk set voor meerkleurige zeefdrukken

Deze complete set is geschikt voor het bedrukken van verschillende soorten textiel

De zeefdruk set met de nieuwe, compacte HyprPress 4 Color 1.0, voor meerkleurige zeefdrukken, ook thuis.

Het all-inclusive pakket voor beginners

Deze set is speciaal voor het bedrukken van textiel met waterinkten ontworpen. Onze 4 kleuren set bevat alle zeefdruk benodigdheden, om te kunnen zeefdrukken met maximaal 4 kleuren. Hier zit alles in om textiel met hoge kwaliteit te bedrukken. Met een maximaal drukoppervlak van 50x45cm is er veel ruimte voor textieldruk, maar ook voor de meerkleurige bedrukking van andere materialen. Daarbij kan het zeefdrukcarrousel ook van andere drukplaten voorzien worden.

Alles van n leverancier. Belichting en druk met maximaal vier kleuren.

Alle materialen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en getest. Uiteindelijk willen we dat het zeefdrukken ook bij je thuis goed werkt. Daarom versturen we met deze set alleen beproefde artikelen, die ook echt met elkaar harmoniren.

Zeefdrukmachines van het merk HyprPress

Met een HyprPress zeefdrukmachine is er ook later nog extra ruimte, om motieven tot en met DIN A2 formaat te drukken. Bovendien bieden we verschillende palets voor het drukstation aan, die met enkele handgrepen verwisselbaar zijn. Op die manier kun je ook kinder shirts, baby rompertjes, broekspijpen, broekzakken en mouwen bedrukken. Met de bijgevoegde belichtingsmodule kun je jouw motieven rechtstreeks op de druktafel belichten.

Textieldruk met een professioneel zeefdrukproces

Nooit meer flex- of flockfolie verwijderen bij textieldruk. Met zeefdruk kan snel en efficiënt, kwalitatief goed, direct bedrukt worden, deze zijn lang houdbaar en flexibel. In deze set zit bovendien alles om met meerkleurige zeefdruk ook zeer gedetailleerde motieven op licht en donker textiel te drukken. Het beste is het, om boven, de bij deze set behorende video's te bekijken.

Verdere technische gegevens van de HyprPress 4 Color 1.0

De totale omvang van het apparaat zonder ingeklemd raam:
110 x 80cm. Om het apparaat te kunnen plaatsen heb je een tafelplaat van tenminste 47cm x 24cm nodig. Met een ingeklemd DIN A3+ raam is het apparaat ca. 80cm hoog, 150cm breed en 180cm lang.

Inhoud:
Aantal Artikel
1 Zeefdrukmachine HyprPress 4 Color 1.0
1 Complete set gereedschap voor de montage
1 Belichtingsmodule HyprLight 100

Accessoires
4 Zeefdrukraam DIN A3 54T
1 Holrakel 35cm
4
Zeefdrukrakel voor DIN A3 raam 33cm
1 Reinigingsspons
1 Spatel
1 Gele lamp (40 Watt)
1 Rol Zeeftape
20
Zeefdruk films DIN A3 voor inkjet printer
1 Rollenlijm
1 Spacer-onderlaag voor belichting A3
1 Acrylglasplaat A3 voor belichting

Chemie
1 Ontvetter 1000ml
1 Remover 1000ml
1 Foto emulsie Easy Blue 980g (voor het opbrengen van een deklaag bij ca. 20 zeven)
1 HyprPrint TEXPRO inkt op waterbasis 1000ml zwart
1 HyprPrint TEXPRO inkt op waterbasis 1000ml dekwit
1 HyprPrint TEXPRO inkt op waterbasis 1000ml rood
1 HyprPrint TEXPRO inkt op waterbasis 1000ml blauw
1 Fixeermiddel voor HyprPrint TEXPRO waterinkten, 25ml
1 Bio-zeefreiniger voor waterinkten 1000ml
649,00 € 629,00 €
U bespaart 20€ (3%) incl.19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Direct beschikbaar

Snelle verzending. We dispatch several times a day.
Veiligheid eerst. Veel verschillende, veilige betaalmethoden.

  • Artikelnummer: 2062
  • Verzendgewicht: 40,91 kg
  • In de aanbieding sinds: 12.09.2018
Klanten kochten hierbij de volgende producten
1. HyprPrint TEXPRO geel 1 liter

Zeefdrukinkt HyprPrint TEXPRO Dekkende zeefdruktinkt op waterbasis voor textiel van katoen (ook gemengde vezels) en synthetische stoffen Kleurtint: Geel Eigenschappen: Hoge dekking door zeer hoge pigmentatie Op waterbasis, eenvoudig te reinigen met Bio zeefreiniger Houdt de zeef lang open zonder retarder Hitte-fixering mogelijk door strijken (of met de oven, stroomdroger, transferpers) Vrij van schadelijke stoffen, veganistisch en volgens Oeko-Tex Standard 100 geproduceerd. Groot kleurassortiment met 30 kleuren en twee basis-zeefdruk pasta's Richtlijnen voor het afdrukken: Voor textieldruk met zeefdrukgaas 32T tot 120T. Witte kleur 32T-54T. Met water te verdunnen tot 10% Rakel hardheid: 60-75 Shore Dekking van de afzonderlijke kleur Sommige kleuren hebben een lagere dekking. Dit geldt met name voor alle kleuren die geen hoeveelheid wit bevatten. De neon kleuren en CMYK-kleuren hebben een lagere dekking en geven alleen op witte stoffen een optimaal effect. Bij het afdrukken op donkere stoffen met neon kleuren moet er vooraf eerst een witte ondergrond worden bedrukt. Deze ondergrond kan vervolgens overdrukt worden met neon kleuren. Alle andere kleuren kunnen meerdere keren overdrukt worden tot de gewenste dekking is bereikt. Zeefdruk op synthetische vezels (polyester) Bij het afdrukken op polyesterweefsel kan een sublimatie-effect optreden. Dit uit zich door het uitlopen van de textielkleur van het polyester in de inkt door het verwarmen. Om dit te voorkomen, wordt een zwarte sublimatieblocker gebruikt die vooral als een grenslaag gedrukt wordt. Dit moet ook gebruikt worden bij de productie van zeefdruktransfers voor de transfer op polyester stoffen. De grenslaag wordt dan als laatste laag afgedrukt. Drogen Voor een goede wasbestendigheid moet de verf indirect gedroogd worden bij 150 C. Het is gebruikelijk om de kleur met een tussendroger of droogtunnel te fixeren. Voor thuisgebruik, is een haardroger, hetelucht fhn of een transferpers geschikt. Na het drogen van de kleur kunt u het ook strijken. Wij bieden ook een verharder/ fixatie-product aan dat de wasbestendigheid van de prints aanzienlijk verbeterd en het luchtdrogen versneld. Alle kleuren kunnen als n-component onmiddellijk gedrukt en gemengd worden. Houdbaarheid is minimaal 1 jaar. Wij kunnen niet garanderen dat de kleur zonder verharder / katalysator zich hecht op alle textiel. Als de afdrukken na een wasbeurt bij 40 C niet houden, meng dan 1-3% van de verharder met de inkt afhankelijk van het gewicht.

2. Zeefdrukraam DIN A4 + Aluminium 54T

DIN A4 + zeefdrukraam uit aluminium voor zeefdrukken op verschillende materialen. Dit raam is met 54T zeefdrukgaas bedekt. Het gaas is met de weefsellijm KIWO stevig vastgehecht op het zeefdrukraam waardoor een continue, gelijke zeefspanning wordt bereikt. Het 54T A4 aluminium raam is onze bestseller, want met dit zeefdrukraam voor textieldruk kun je erg donker (zelfs zwart) textiel, maar ook heel goed licht textiel bedrukken. De 54T is onze all-rounder die geschikt is voor iedereen die wil afdrukken op zowel licht als donker textiel. Het raam is geschikt voor alle inktsystemen. Maat binnen: 37cm x 29cm Maat buiten: 43cm x 35cm Profiel: 2,4cm H x 2cm W

3. Zeeftape

Stevige, slijtvaste zeeftape voor het afplakken van de zeef op de druk- en rakelzijde. Breedte 50 mm, totale lengte: 33 meter. Hierdoor komt er geen inkt op de zijkanten van de zeef bij het afdrukken. De plakband is gemakkelijk van de zeef te verwijderen en laat geen sporen van lijm achter op de zeef. Het kan ook worden gebruikt om hele motieven af te dekken. Vooral wanneer veel motieven in een zeef worden belicht, kunnen individuele gebieden gemakkelijk worden afgeplakt. De tape is flexibel en gemakkelijk af te scheuren.

4. Zeefdruk rakel 26 cm voor A4 zeefdrukramen

Zeefdruk rakel van hout met een lengte van 26 cm met 75 Shore rakel rubber De goedkoopste rakel met houten handvat voor handmatige zeefdruk. Geschikt voor water-, plastisol- en oplosmiddelinkten. Hiermee kan de inkt gelijkmatig op het materiaal worden aangebracht. Geschikt voor onze DIN A4 ramen Weet je niet welke rakelhardheid of lengte je nodig hebt? Bekijk dan onze rakel handleiding.

5. Belichtingsmeter

Het optisch beste belichtingsresultaat wordt dan vermenigvuldigd met de bijbehorende factor. Het resultaat komt dan overeen met de optimale belichtingstijd.

6. Drukplaat van 35 cm x 25 cm voor de HyprPrint zeefdrukmachines

Deze extra drukplaat is geschikt voor onze zeefdrukmachines uit de HyprPrint serie. De pallet kan worden gemonteerd door middel van de bijbehorende beugel. De pallet wordt geleverd zonder een houder. Deze kan apart worden aangeschaft als dat nodig is. Als alternatief kan de houder van een bestaande drukplaat worden losgeschroefd en gebruikt worden. Wij hebben ook verwisselbare pallets in allerlei maten en voor verschillende toepassingen. Een overzicht van de afmetingen: Buitenafmetingen van de totale pallet: 35 cm x 25 cm De werkelijke oppervlakte die bruikbaar is om af te drukken is 30 cm x 25 cm