Zeefdrukland heeft een nieuw ontwerp

28.03.2018 09:34

Mocht je het nog niet hebben gemerkt - is dat eigenlijk mogelijk? - onze nieuwe site is eindelijk online. We hebben er lang aan gewerkt, het is eindelijk klaar, nu is het live!

Naast de vele voor de hand liggende cosmetische vernieuwingen zijn er natuurlijk ook wijzigingen in de bestaande product portfolio en in onze handleidingen. Zo hebben we onze inktsystemen een nieuwe naam gegeven. Ook zijn er nieuwe producten toegevoegd (bijvoorbeeld zeefdrukinkt MultiPrint voor het bedrukken van hout, metaal, kunststoffen en andere materialen). Alle Zeefdrukland producten zijn nu verkrijgbaar onder het merk HyprPrint. Veel producten zijn echter alleen aan de buitenkant veranderd, maar de inhoud is hetzelfde gebleven. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor een aantal van onze chemicaliŽn.

VERANDERINGEN IN INKTEN EN CHEMICALIňN:
TEXPRO zeefdrukinkt wordt HyprPrint TEXPRO in 250 ml, 1 kg en 5 kg.
TEXBASIC zeefdrukinkt wordt Hyprint TEXBASIC beschikbaar in 250 ml, 1kg
Zeefdrukinkt Plastisol wordt HyprPrint Plastisol in 1kg, 6 kg en 7 kg.

De zeefdrukhandleidingen zijn herzien
We hebben veel tijd gestoken in onze nieuwe zeefdrukinstructies en ze up to date gebracht. Bekijk onze instructies onder Zeefdrukken zelf maken . Binnenkort volgen enkele video's die het zeefdrukproces in detail illustreren. We laten jullie graag kennis maken met deze veelzijdige druktechniek.

Nieuwe zeefdruk apparatuur en zeefdrukmachines Onze nieuwe zeefdrukmachines van HyprPrint zijn hier te vinden. Bijzonder opvallend zijn de twee zeefdruk carrousels HyprPress 4100 en 4200 met de nieuwe HyprTune functie. Met dit apparaat kun je jouw zeeframen exact in de printkop plaatsen. Dit geeft je de mogelijkheid om elke zeef nog fijner in te stellen en kun je bovendien veelkleurige motieven nauwkeurig printen.

Wij verheugen ons op jouw feedback en wensen je veel plezier met de nieuwe site. Het Zeefdrukland team!