Zeefdrukmachine HyprPress 100

Beschrijving

De kleine maar fijne zeefdrukmachine HyprPress 100 is een voordelig maar zeer veelzijdig apparaat voor de productie van kwalitatief hoogwaardige en duurzame zeefdrukken op textiel en andere materialen. Het apparaat gemaakt door HyprPrint is volledig gemaakt van staal en zeer solide, zelfs in kleine ruimtes is het snel opgebouwd en klaar voor gebruik. Met dit drukapparaat is professioneel afdrukken ook mogelijk in een kleine ruimte. Door het eenvoudige ontwerp en gebruiksgemak, is het geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Mogelijke toepassingen:
Met deze druktafel kun je bijvoorbeeld T-shirts en katoenen tassen bedrukken in zwart-wit. Maar het kan ook andere vlakke materialen bedrukken. In principe, kan alleen de drukplaat grootte en hoogte van de druk arm van het apparaat een beperking zijn. Materialen met een maximale profielhoogte van 1.5 cm kunnen worden bedrukt. De productie van meerkleurige zeefdrukken is met deze druktafel ook mogelijk. Je hebt dan wel voor elke kleur een eigen zeef nodig. Je kunt hier beter met een zeefdruk-carrousel werken, waar je verschillende zeefdrukramen voor verschillende kleuren kunt inspannen en die je optimaal kunt plaatsen voor een druk. Zo hoef je niet steeds opnieuw zeefdrukramen te verwisselen en in te stellen, wat zeer veel tijd in beslag neemt.

Mogelijk drukoppervlak:
Het standaard drukoppervlak van het apparaat met de bijbehorende drukplaat is 55 cm x 44.5 cm. Op dit apparaat is de drukplaat voor het opspannen van het textiel stevig met 4 schroeven bevestigd op de druktafel. De HyprPress 1000 geeft aanzienlijk meer comfort met een speciaal klemsysteem en beweegbare drukplaat. De drukplaat kan echter later eenvoudig worden vervangen door een plaat in een ander formaat of een nieuwe drukplaat. Met het apparaat kunnen grote afdrukken tot DIN A1 gemaakt worden.

Maximale hoogte materiaal:
De druk arm is in hoogte verstelbaar, hierdoor kunnen materialen met een profieldikte tot 1.5 cm worden bedrukt. Een verbeterde verstelbaarheid in hoogte bieden de apparaten HyprPress 1000 en 1500 HyprPress

Het aantal eenkleurige afdrukken per uur is ongeveer:
Met het apparaat kunnen 150 afdrukken per uur worden gemaakt

Montage:
Het apparaat is snel te monteren. Er hoeven alleen maar enkele onderdelen te worden gemonteerd. Het moet bovendien ook stevig op een tafelblad worden vastgezet. Hiervoor kun je gebruik maken van de bijgeleverde schroeven.

Uitbreidingsmogelijkheden:
De HyprPress 100 kan heel gemakkelijk met de HyprLight 100 uitgebreid worden.
Je kunt het apparaat uitbreiden met deze belichter die direct op de druktafel wordt vastgemaakt. Je kunt dan direct jouw zeefdrukraam eenvoudig op de druktafel belichten.

Mogelijke afmetingen:
In dit apparaat kunnen zeefdrukramen met een profielhoogte tot 4 cm worden ingespannen. De grootte van het frame is hierbij niet relevant. Al onze zeefdrukramen passen in deze druktafel.

Zeefdruk set:
Dit apparaat is afzonderlijk verkrijgbaar, of in een set voor textieldruk, de MAXI SET

Totale grootte van het apparaat zonder raam:
63cm x 50cm inclusief drukplaat

Omvang van het apparaat:
HyprPress 100 zeefdrukmachine met drukplaat
Eenvoudige montagehandleiding

Garantie: 2 jaar garantie (behalve drukplaat)

159,00 €
incl.19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Direct beschikbaar

Snelle verzending. We dispatch several times a day.
Veiligheid eerst. Veel verschillende, veilige betaalmethoden.

  • Artikelnummer: 1975
  • Verzendgewicht: 10,10 kg
  • In de aanbieding sinds: 10.11.2016
  • TARIC: 84431920
Klanten kochten hierbij de volgende producten
1. Zeefdruk rakel 33 cm voor A3 zeefdrukramen

33 cm rakel met rakel rubber 75 Shore en houten handvat voor handmatige zeefdruk. Geschikt voor water-, plastisol- en oplosmiddelinkten. Hiermee kan de inkt gelijkmatig op het materiaal worden aangebracht. Geschikt voor onze DIN A3 ramen. Kleur kan afwijken van de afbeelding! Weet je niet welke rakelhardheid of lengte je nodig hebt? Bekijk dan onze rakel handleiding.

2. Acylglasplaat voor de belichting

UV-transparante plaat van acrylglas, geschikt voor onze zeefdrukramen in DIN A3 formaat. Deze glasplaat wordt gebruikt om de zeefdruk folie vlak op het zeefgaas te drukken voor belichting. De plaat voorkomt dat de zeefdruk film onder invloed van de warmte van de belichtingslamp opzwelt en de belichting onbruikbaar maakt. Dit acrylblad heeft een speciale formule zonder UVblokker. Wij raden aan de plaat te gebruiken in combinatie met onze spacer, die als ondergrond dient voor het zeefdrukraam. Wij leveren deze plaat met dubbelzijdige folie. De folie moet voor gebruik aan beide zijden worden verwijderd. Afmeting: 49cm x 36cm x 3mm

3. Gele lamp voor de zeefdruk

Foto-emulsies mogen in principe niet onder UV-licht worden verwerkt. Het maken van sjablonen is niet mogelijk bij daglicht. De eenvoudigste manier om foto-emulsies te beschermen tegen voortijdige ontwikkeling, is de emulsie te gebruiken onder geel licht. Gebruik onze UV-vrije gele lamp met minstens 40 Watt. Verwissel ze ook alstublieft niet met gewone feestverlichting voor lichtsnoeren!

4. Drukplaat armen voor HyprPrint zeefdrukmachines

Deze extra drukplaat is geschikt voor onze zeefdrukmachines uit de HyprPrint serie. De pallet kan worden gemonteerd door middel van de bijbehorende beugel. De pallet wordt geleverd zonder een houder. Deze kan apart worden aangeschaft als dat nodig is. Als alternatief kan de houder van een bestaande drukplaat worden losgeschroefd en gebruikt worden. Wij hebben ook verwisselbare pallets in allerlei maten en voor verschillende toepassingen. Een overzicht van de afmetingen: Buitenafmetingen van de totale pallet: 62 cm x 10 cm De werkelijke oppervlakte die bruikbaar is om af te drukken is 9,7cmx60cm

5. Foto emulsie Easy Blue 240g

Foto emulsie Easy Blue Je bent op zoek naar een eenvoudig, gebruiksvriendelijk product dat beginnersfouten door de vingers ziet en veilig is in gebruik? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met de Easy Blue foto emulsie kun je zelf jouw zeefdrukramen coaten om jouw eigen ontwerpen in de zeef te belichten. Easy Blue heeft de volgende eigenschappen: Gemakkelijk te belichten - ook voor beginners Kan rechtstreeks uit het blik worden aangebracht (n-component) Geschikt voor zowel water als plastisol inkten. (Let op: niet 100% oplosmiddelbestendig) Geschikt voor grove motieven, maar ook voor fijne details De emulsie is merkvrij. Kleinste hoeveelheden kunnen in normaal afvalwater worden afgevoerd. Zeer eenvoudig te verwijderen. Je hebt geen hogedrukreiniger nodig voor de reiniging De emulsie is minstens 1 jaar houdbaar na opening van het blik. Ongeopend is het meer dan 2 jaar houdbaar. Toepassing: De emulsie wordt aan beide zijden van de zeef aangebracht met behulp van de holrakel. De laag moet vervolgens worden gedroogd met een haardroger of in de lucht. De gedroogde fotolaag kan dan met jouw onderwerp worden belicht. Belichtingstijd: Je belicht minstens 3:30 minuten met een 400W halogeenlamp op een afstand van ongeveer 60-70 cm - geel gaas 7-10 minuten belichten. Puur UV licht is hier niet nodig, maar kan de belichtingstijd verkorten. Opgelet, Easy Blue is niet 100% oplosmiddelbestendig. Als je overwegend met plastisol of inkten met oplosmiddel wilt werken, raden wij je de volgende emulsie aan: Fotoemulsion Mega Definiton.