Zeefdrukmachine HyprPress 1000

Beschrijving

De HypPress 1000 is een solide stalen zeefdrukmachine met de nieuwe Flexo printkop. Een apparaat voor iedereen, die nog meer flexibiliteit wil voor het afdrukken. Vergeleken met de HyprPress 100 scoort de HyprPress 1000 hoog op het gebied van hoogteverstelling, mobiliteit, stabiliteit en uitbreidingsmogelijkheden. Het apparaat is groter dan het 100 model, maar veel mobieler omdat het vrij kan staan en niet op een tafel hoeft te worden geschroefd. Bovendien zijn de voeten 1.5 cm in hoogte verstelbaar.

Een ander voordeel is de verbeterde verstelbaarheid in hoogte van de nieuwe, variabele FLEXO printkop. Materialen met een profieldikte tot 5 cm kunnen worden bedrukt. Alleen de HyprPress 1500 geeft een nog hogere afstand, die ontworpen is voor het afdrukken van dikkere profielen. Met de Flexo printkop kun je ook een zeefdrukraam 2.5 cm naar rechts en links verplaatsen.

Een ander argument voor de HyprPress 1000 is het uitschuifbare tafelblad, waardoor de zeefdruk veel gemakkelijker te positioneren is. De plaat is voorzien van een snelwisselsysteem, waardoor de drukplaat eenvoudig kan worden verwijderd en dus snel kan worden vervangen. Het tafelblad kan tot 10 cm naar voren of zelfs helemaal uit het apparaat worden verwijderd.

Samengevat kunnen we zeggen dat de HyprPress 1000 de volwassene versie is van de HyprPress 100. Geschikt voor iedereen die meer productievrijheid en meer flexibiliteit wil tijdens het afdrukken.

Mogelijke toepassingen:
Met deze druktafel kun je bijvoorbeeld T-shirts en katoenen tassen bedrukken in zwart-wit. Maar het kan natuurlijk ook andere materialen bedrukken. In principe, kan alleen de drukplaat grootte en hoogte van de druk arm van het apparaat een beperking zijn. Door de variabele zeefhoogte kunnen materialen tot een hoogte van 5 cm bedrukt worden.

De productie van meerkleurige zeefdrukken is met deze druktafeltafel ook mogelijk. Je hebt dan wel voor elke kleur een eigen zeef nodig. Je kunt hier beter met een zeefdruk-carrousel werken, waar je verschillende zeefdrukramen voor verschillende kleuren kunt inspannen en die je optimaal kunt plaatsen voor een druk. Zo hoef je niet steeds opnieuw zeefdrukramen te verwisselen en in te stellen, wat zeer veel tijd in beslag neemt.

Mogelijk drukoppervlak:
Het standaard drukoppervlak van het apparaat met de bijbehorende drukplaat is 55 cm x 44.5 cm. De drukplaat wordt met een snelwisselsysteem aan dit apparaat bevestigd, zodat andere drukplaten (bijv. voor kindershirts) snel kunnen worden bevestigd. Met het apparaat kan je ook grote afdrukken maken, tot DIN A1-formaat.

Maximale afdrukbare materiaalhoogte:
Door de hoogteverstelling van de druk arm kunnen materialen tot een profieldikte van 5 cm bedrukt worden. Alleen de HyprPress 1500 biedt een nog een betere hoogte-instelling.

Het aantal eenkleurige afdrukken per uur is ongeveer:
Met het apparaat kunnen 150 afdrukken per uur worden gemaakt

Montage:
Het apparaat is snel gemonteerd en mobiel. Er hoeven alleen maar enkele onderdelen te worden gemonteerd.

Uitbreidingsmogelijkheden:
De HyprPress 1000 kan net zoals de 100-versie heel gemakkelijk met de HyprLight 100 uitgebreid worden. Je kunt het apparaat uitbreiden met deze belichter die direct op de druktafel wordt vastgemaakt. Je kunt dan direct jouw zeefdrukraam eenvoudig op de druktafel belichten. Als je niet bij de druktafel wilt belichten, raden wij de alleenstaande belichter van de HyprLight-serie aan.

Met onze extra drukplaten kun je kindershirts, jassen en broeken bedrukken.

Mogelijke afmetingen:
In dit apparaat kunnen zeefdrukramen met een profielhoogte tot 4 cm worden ingespannen. De grootte van het frame is hierbij niet relevant. Al onze zeefdrukramen passen in deze druktafel.

Zeefdruk set:
Dit apparaat is afzonderlijk verkrijgbaar of in een set voor textieldruk, de ULTIMATE SET

Totale grootte van het apparaat zonder raam:
96 x 52cm

Omvang van het apparaat:
HyprPress 1000 zeefdrukmachine met drukplaat
snelsluitsysteem voor drukplaat
Eenvoudige montagehandleiding

Garantie: 2 jaar garantie (behalve drukplaat)

269,00 €
incl.19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Direct beschikbaar

Snelle verzending. We dispatch several times a day.
Veiligheid eerst. Veel verschillende, veilige betaalmethoden.

  • Artikelnummer: 1976
  • Verzendgewicht: 16,90 kg
  • In de aanbieding sinds: 10.11.2016
  • TARIC: 84431920
Klanten kochten hierbij de volgende producten
1. Zeefdrukraam A3 Aluminium 54T

Het zeefdrukraam met 54T zeefdrukgaas is onze bestseller, want met dit zeefdrukraam voor textieldruk kun je erg donker (zelfs zwart) textiel, maar ook licht textiel heel goed bedrukken. De 54T is onze all-rounder die geschikt is voor iedereen die gelijkmatig wil afdrukken op zowel licht als donker textiel. Het raam is geschikt voor alle inktsystemen. Dit formaat heeft een bruikbaar zeefoppervlak van 35 cm x 48 cm. Het raamprofiel is 3 cm breed en 2.5 cm hoog. De grootte van dit zeefraam geeft voldoende ruimte binnenin de zeef voor een DIN A3 afdruk, zonder dat dit problemen geeft met de rakel.

2. Zeef schoonmaakborstel

De reinigingsborstel is een goed hulpmiddel voor het decoaten van het zeefgaas en voor een grondige zeefreiniging met ontvettingsmiddelen. Zeer zachte speciale borstel voor gebruik met licht bijtende vloeistoffen. De extreem zachte borstelharen voorkomen beschadiging van het zeefgaas. Toepassing voor het decoaten: Breng de remover vloeistof aan op de gecoate zeef en verdeel deze goed met de borstel in de zeef. Laat de remover 2 minuten inwerken en was de resten vervolgens met de borstel uit het zeefgaas.

3. Zeefdruk rakel 33 cm voor A3 zeefdrukramen

33 cm rakel met rakel rubber 75 Shore en houten handvat voor handmatige zeefdruk. Geschikt voor water-, plastisol- en oplosmiddelinkten. Hiermee kan de inkt gelijkmatig op het materiaal worden aangebracht. Geschikt voor onze DIN A3 ramen. Kleur kan afwijken van de afbeelding! Weet je niet welke rakelhardheid of lengte je nodig hebt? Bekijk dan onze rakel handleiding.

4. Spacer onderlaag voor de belichting

Deze spacer- onderlaag is geschikt voor de belichting van onze DIN A3 zeefdrukramen. Het wordt geleverd met een zwarte hoes. Plaats eerst gewoon de zwarte hoes in het raam. De spacer wordt vervolgens in het raam gelegd. Dit geeft het zeefdrukraam een stabiele, zwarte achtergrond voor de belichting en ligt plat op het oppervlak. In combinatie met onze uv-transparante acrylglasplaat kunnen zo hoogwaardige sjablonen voor zeefdruk worden belicht.

5. Zeeftape

Stevige, slijtvaste zeeftape voor het afplakken van de zeef op de druk- en rakelzijde. Breedte 50 mm, totale lengte: 33 meter. Hierdoor komt er geen inkt op de zijkanten van de zeef bij het afdrukken. De plakband is gemakkelijk van de zeef te verwijderen en laat geen sporen van lijm achter op de zeef. Het kan ook worden gebruikt om hele motieven af te dekken. Vooral wanneer veel motieven in een zeef worden belicht, kunnen individuele gebieden gemakkelijk worden afgeplakt. De tape is flexibel en gemakkelijk af te scheuren.

6. Zeefdruk Laser Folies A4 10 stuk

Zeefdruk Laser Folies A4