Zeefdrukmachine HyprPress 4200

Beschrijving

De HyprPress 4200 is de uitgebreide versie van de HyprPress 4100. Afgezien van de tweede druktafel is deze in constructie identiek aan het 4100 model. Door het bevestigen van een tweede drukplaat is het mogelijk om met twee personen tegelijk aan de carrousel te werken. Het apparaat is ook uitgerust met de nieuwe HyprTune-functie, die een nauwkeurige uitlijning van het frame voor zeefdruk mogelijk maakt

De zeefdruk carrousel, gemaakt van staal, met 4 drukarmen en twee stations. Met deze zogenaamde table-top (voor montage op een tafelblad) zeefdrukmachine kun je bijvoorbeeld T-shirts en katoenen tassen meerkleurig printen met maximaal 4 kleuren tot DIN A2+ formaat. Maar het kan natuurlijk ook andere materialen bedrukken. In principe, kan alleen de drukplaat grootte en hoogte van de druk arm van het apparaat een beperking zijn. Door de variabele zeefhoogte kunnen materialen tot een hoogte van 1.5 cm bedrukt worden.

In totaal kunnen 4 zeefdrukramen tegelijkertijd in het apparaat worden geklemd. Hierdoor kan er snel gewisseld worden van zeefdrukraam voor de verschillende kleuren. De ramen worden stevig in het apparaat geklemd en het textiel wordt op de druktafel geplaatst. Het afdrukken van de betreffende kleurtinten volgt elkaar snel op. Dankzij de rotatie van de zeefdrukramen kunnen er snel meerkleurige afdrukken worden gemaakt.

De nieuwe HyprTune-functie voor gedetailleerde meerkleurige afdrukken
Het apparaat is uitgerust met de HyprTune-functie en maakt een exacte uitlijning van de druk arm mogelijk met een ingespannen zeefdrukraam. Deze functie is vooral belangrijk voor zeer gedetailleerd printen (CMYK en raster). Bovendien kan de zeefpositie in de drukkop ook op een millimeter nauwkeurig worden ingesteld. De stabiele kogel gelagerde besturing garandeert dat elk zeefdrukraam constant in dezelfde positie blijft. Zo is het mogelijk om precieze veelkleurige afdrukken te produceren, wat anders alleen mogelijk is met apparaten van meer dan ? 3000.

Mogelijke toepassingen:
Met deze zeefdruk-carrousel kun je bijvoorbeeld T-shirts en katoenen tassen meerkleurig bedrukken. Maar het kan ook andere vlakke materialen bedrukken. In principe, kan alleen de drukplaat grootte en hoogte van de druk arm van het apparaat een beperking zijn. Er kunnen alleen materialen met een maximale profielhoogte van 1.5 cm worden bedrukt. De machine kan ook worden gebruikt om meerkleurige zeefdruktransfers te maken.

Mogelijk drukoppervlak:
Het standaard drukoppervlak van het apparaat met de bijbehorende drukplaat is 55 cm x 44.5 cm. De drukplaat wordt met een snelspannings-systeem aan dit apparaat bevestigd, zodat andere drukplaten (bijv. voor kindershirts) snel kunnen worden bevestigd. Met het apparaat kan je ook grote afdrukken maken, tot DIN A2-formaat.

Maximale afdrukbare materiaalhoogte:
De druk arm is in hoogte verstelbaar, hierdoor kunnen materialen met een profieldikte tot 1.5 cm worden bedrukt. De apparaten HyprPress 1000 en HyprPress 1500 bieden een betere verstelbaarheid in hoogte Als je bijvoorbeeld meerkleurige houtpanelen met een profiel van meer dan 1.5 cm wilt bedrukken, is de HyprPress 1500 ook geschikt voor meerkleurige prints.

Aantal afdrukken per uur met twee stations:
Een kleur: ca. 300 stuks
Twee kleuren: ca. 260 stuks
Drie kleuren: ca. 220 stuks
Vier kleuren: ca. 180 stuks

Montage:
De montage is relatief eenvoudig. Bereken ten minste 1 uur voor de montage. Eenvoudige montage-instructies zijn bij de artikelen inbegrepen. Ook zijn de juiste gereedschappen voor montage en installatie inbegrepen. Bekijk ook de video van de montage.

Uitbreidingsmogelijkheden:
De HyprPress 4200 kan net zoals de 100 en 1000 versie heel gemakkelijk met de HyprLight 100 uitgebreid worden. Je kunt het apparaat uitbreiden met deze belichter die direct op de druktafel wordt vastgemaakt. Je kunt dan direct jouw zeefdrukraam eenvoudig op de druktafel belichten. Als je niet bij de druktafel wilt belichten, raden wij de alleenstaande belichter van de HyprLight-serie aan.

Met onze extra drukplaten kun je kindershirts, jassen en broeken bedrukken.

Mogelijke afmetingen:
In dit apparaat kunnen zeefdrukramen met een profielhoogte tot 4 cm worden ingespannen. Door de geometrie van de drukarmen is de zeefbreedte beperkt tot ongeveer 55 cm. Al onze zeefdrukramen passen in deze druktafel.

Zeefdruk set:
Dit apparaat is ook verkrijgbaar als set voor de meerkleurige zeefdruk: de Zeefdruk set voor 4 kleuren druk.

Totale grootte van het apparaat zonder raam:
185 x 91cm

Omvang van het apparaat:
HyprPress 4200 zeefdrukmachine met drukplaat
Eenvoudige montagehandleiding
Gereedschap voor montage

Garantie: 2 jaar garantie (behalve drukplaat)

Beoordelingen (0)

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

499,00 €
incl.19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Product uitverkocht

Snelle verzending. We dispatch several times a day.
Veiligheid eerst. Veel verschillende, veilige betaalmethoden.

  • Artikelnummer: 1979
  • Verzendgewicht: 41,00 kg
  • In de aanbieding sinds: 10.11.2016
  • TARIC: 844399900
Klanten kochten hierbij de volgende producten
1. Zeefdrukraam DIN A4 + Aluminium 100T

DIN A4 + zeefdrukraam uit aluminium voor zeefdrukken op verschillende materialen. Dit raam is met 100T zeefdrukgaas bedekt Het gaas is met de weefsellijm KIWO stevig vastgehecht op het zeefdrukraam waardoor een continue, gelijke zeefspanning wordt bereikt. Het fijne 100T gaas in dit raam is bijzonder geschikt voor het bedrukken van papier, karton maar ook van andere materialen zoals hout, metaal en kunststoffen. Het raam kan bespant worden met alle foto-emulsies voor de belichting. Maat binnen: 37cm x 29cm Maat buiten: 43cm x 35cm Profiel: 2,4cm H x 2cm W

2. Zeefdruk rakel aluminium 26 cm A4

Hoogwaardige, zeer solide en gemakkelijk te reinigen allround zeefdruk rakel met een lengte van 26 cm. Deze rakel kan gemakkelijk gereinigd worden met water en oplosmiddelen. Bovendien kan de rubberen lip van de rakel snel worden vervangen. Ideaal voor alle zeefdrukinkten en alle materialen. Geschikt voor onze DIN A4 ramen.