Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn een vast tarief van 6,90. Het maakt niet uit of de verzending naar Nederland, Belgi of Luxemburg is.
DHL en DPD
Wij verzenden met de grote vrachtvervoerders DPD en DHL om de bestellingen zo snel mogelijk af te leveren. Eenmaal per dag worden pakketten verzameld van onze voorraad en voor verzending weg gebracht. Elke klant ontvangt na verzending een bevestigingsmail inclusief Trackingnummer. Iedereen kan dus op elk gewenst moment volgen waar het pakket is.
Verzending is verzekerd.
Voorkomen is beter: alle pakketten worden door ons als een verzekerd perceel verzonden en goed beschermd. Mocht er iets fout gaan: wij zorgen ervoor dat de vervanging snel en kosteloos aankomt.
Levertijden
Wij verzenden onze pakketten rechtstreeks vanuit ons centrale magazijn in Duitsland. Over 600 m aan magazijnruimte zijn onze zeefdruk accessoires verdeeld, die wij binnen Europa verzenden. Afhankelijk van de bestemming kunnen de levertijden ongeveer 2-3 dagen zijn.
Retourneren / Terugzenden
Mocht de bestelling niet zijn wat je ervan verwachtte, dan kun je het terugsturen binnen 14 dagen, als het product geen tekenen van slijtage heeft.
Het adres voor retourzendingen is:
Zeefdrukland
Blomenkamp Reysen GbR
Woertstr 175 H6
47053 Duisburg
Duitsland

U kunt de verzendkosten uitsluitend laten berekenen wanneer er zich producten in uw winkelmandje bevinden.