Zeefdrukramen

Vooraf bespannen zeefdrukramen in verschillende formaten

Hier vind je onze ramen voor zeefdruk. Onze aluminium ramen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ze zijn al bespannen met fijn zeefgaas van verschillende diktes en zijn al helemaal klaar voor om meteen met zeefdrukken te beginnen.

Wij verkopen zeven in verschillende formaten en voor het bedrukken van diverse materialen (textiel, metalen, kunststof, glas, keramiek, enz.).

Je weet niet precies welk raam precies het juiste is? Wij kunnen ons zeefdrukraam ALLROUNDER 54T aanbevelen. Wij bieden je ook verschillende, bijpassende zeefdrukmachines (handdrukmachines) aan. Zeefdrukramen in A3 formaat, A2 formaat en A4 formaat. Onze zeefdrukramen zijn machinaal bespannen. Dit zorgt ervoor dat het zeefgaas strak gespannen op het aluminium raam zit. Dit garandeert een gelijkmatige druk. Natuurlijk kun je ook met een houten zeefdrukraam, dat met de hand bespannen is afdrukken. Maar door de ongelijkmatige spanning kan nooit de afdrukkwaliteit worden bereikt, die je verkrijgt met een professionele zeefdrukraam. De gaasdichtheid van een zeef bepaalt de hoeveelheid inkt die wordt aangebracht op het daadwerkelijke drukmateriaal. Bij textiel gebruikt men een gaas van 32T, en bij niet-absorberende materialen heeft men een fijner zeefgaas nodig (bij metaal vanaf 120T).