Zeefdrukmachine

Zeefdruktafels voor de n- en meerkleurige zeefdruk

Met onze zeefdruk apparatuur kun je veel verschillende materialen zelf bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld textiel, maar ook papier, karton, glas en andere platte dingen zijn.

Met onze zeefdrukmachines van het merk HyprPrint kun je gemakkelijk textiel (T-shirts of stoffen) of ook transferpapier, papier en andere dingen n- of meerkleurig bedrukken Daarvoor wordt textiel bijvoorbeeld bevestigd op de zeefdruktafel of het papier op de tafel geplaatst. De gecoate en belichte zeef wordt vervolgens bevestigd en gefixeerd in de machine zodat deze tijdens het drukproces niet kan verschuiven. Met behulp van een rakel wordt de inkt vervolgens door de zeef op de stof gedrukt.

Natuurlijk, kan men met de zeefdruk carrousel ook andere materialen bedrukken. Je kunt gewoon contact met ons opnemen, mocht je naar een individuele oplossing zoeken.

Voor onze machines en carrousels van het merk HyprPrint hebben we de juiste accessoires en aanverwante producten in het assortiment. Onze apparaten zijn ook verkrijgbaar met belichtingunit (HyprLight 100). Daarnaast bieden we ook complete zeefdruk sets aan. Alle materialen die in de set zitten, zijn op elkaar afgestemd, zodat er geen onaangename verrassingen zijn na de aankoop.